Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wij horen graag uw vragen, tips, tops en suggesties!

Veelgestelde vragen

over Audacia Natuurlijke Wijnen

Hoe kan het dat Audacia 100% natuurlijk is?

Het geheim van Audacia's 100% natuurlijk geconserveerde wijn: de extracten van de voor Zuid-Afrika zo kenmerkende rooibos en honeybush struik. Deze extracten zorgen ervoor dat de toevoeging van sulfiet én andere chemische extra's overbodig is. Hierdoor wordt een volwaardig alternatief voor de wijnliefhebber geboden die, ondanks sulfietintolerantie of vegan leefstijl, zorgeloos wil kunnen genieten van een mooi glas wijn.

Wat maakt Audacia wijnen 'gezonder' dan andere wijnen?

In tegenstelling tot vele andere wijnen zijn de wijnen van Audacia helemaal vrij van chemische toevoegingen. Daarmee wordt voorkomen dat liefhebbers onnodig chemische stoffen tot zich nemen tijdens het genieten van de beste wijnen.

Waar komt Audacia vandaan?

De Audacia wijngaard bevindt zich in het wijnbouwgebied te Stellenbosch. Een unieke locatie, gelegen aan de oevers van de rivier “de Bonte” en aan de voet van de majestueuze Helderberg.

Wat betekent Audacia?

De naam Audacia wordt vaak geassocieerd met durf, lef, avontuur en innovatie; precies waar de wijnen van Audacia ook voor staan. Audacia stamt af van het Engelse woord audacious, wat letterlijk 'gedurfd' betekent.

Neem contact op!

Contactgegevens

Vind ons op social media!


Contactinformatie
Audacia Nederland bv
Sterkselseweg 6
6026 EB Maarheeze
info@audaciawijnen.nl
0657699345
BTW nummer: NL860889750B01
KvK nummer: 77067924