Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wij horen graag uw vragen, tips, tops en suggesties!

Hoe kan het dat Audacia 100% natuurlijk is?

Het geheim van onze 100% natuurlijk geconserveerde wijn: de extracten van de voor Zuid-Afrika zo kenmerkende rooibos en honeybush struik. De antioxidanten in het hout maken de toevoeging van sulfiet én andere chemische extra's overbodig. Hierdoor kunnen we een volwaardig alternatief voor de wijnliefhebber bieden die, ondanks sulfietintolerantie of vegan leefstijl, zorgeloos wil kunnen genieten van een mooi glas wijn.

Wat maakt Audacia wijnen gezonder dan andere wijnen?

Audacia wijnen zijn helemaal vrij van chemische toevoegingen, wat veel andere wijnen niet zijn. Daarmee voorkomen we dat onze liefhebbers onnodig chemische stoffen tot zich nemen tijdens het genieten van de beste wijnen.

Waar kan ik Audacia wijnen kopen?

De Audacia wijnen worden verkocht via onze webshop en een select aantal retailers. Kijk voor onze webshop op www.shop,audaciawijnen.nl en voor de verkooppunten op onze pagina 'Verkooppunten'.

Waar komt Audacia vandaan?

De Audacia wijngaard bevindt zich in het wijnbouwgebied te Stellenbosch. Dit is vlakbij Kaapstad in Zuid-Afrika. Een unieke locatie, gelegen aan de oevers van de rivier “de Bonte” en aan de voet van de majestueuze Helderberg.

Wat betekent Audacia?

De naam Audacia wordt vaak geassocieerd met durf, avontuur en innovatie; precies waar onze wijnen ook voor staan. Audacia stamt af van het Engelse woord audacious, wat letterlijk 'gedurfd' betekent.

Vind ons op social media!


Contactinformatie
Audacia Nederland bv
Sterkselseweg 6
6026 EB Maareze
info@audaciawijnen.nl
0657699345
BTW nummer: NL860889750B01
KvK nummer: 77067924