Vegan wijn Audacia

100% natuurlijke wijnen

Gezonder, vegan friendly, maar bovenal smaakvol

Vegan wijn Audacia

100% NATUURLIJKE WIJNEN

GEZONDER, VEGAN FRIENDLY, MAAR BOVENAL smaakvol

Blaadje Icoon

100% natuurlijk

100% natuurlijk en vegan friendly wijnen
Icoon hartje

Beter voor uw gezondheid

Vrij van chemische toevoegingen
Icoon wijnglas

Geliefd door kenners

"Verbazingwekkend goed"

Een aanbieding die u niet wilt missen

Onderaan deze pagina staat informatie die u zeker niet wilt mislopen. Lees daarom snel de rest van deze pagina!
Premium Red Audacia Wijnen

Over Audacia Wijnen

Wij zijn Audacia, wijnmakers die het anders doen. In een tijd waarin we steeds bewuster voor ons lichaam zorgen, vinden wij dat óók het genieten van een goed glas wijn beter moet kunnen. Natuurlijker en verantwoorder, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. 


Audacia zet unieke, premium wijnen op de kaart. Daarmee introduceren we een volledig nieuwe manier van wijn maken, met de natuur als onze enige bron. We zijn er voor de fijnproever die de kunst van het levensgenieten verstaat, maar dat graag bewust beleeft. Het bieden een volwaardig alternatief voor de wijnliefhebber die, ondanks sulfietintolerantie of vegan leefstijl, zorgeloos wil kunnen genieten van een mooi glas wijn. Dat is de missie van Audacia.


Het geheim van deze 100% natuurlijk geconserveerde wijn: de extracten van de voor Zuid-Afrika zo kenmerkende rooibos en honeybush. De extracten van deze struiken bevatten zoveel antioxidanten dat de toevoeging van sulfiet én andere chemische extra’s overbodig is. Dát is de kracht van de natuur! Rooibos en honeybush zorgen bovendien voor een unieke smaakbeleving. Vol en zwoel maar met een zachte afdronk en aangenaam zoetje: Zuid-Afrika in je glas.

 

De naam ‘Audacia’, staat voor moed. Met het unieke bereidingsproces wordt deze naam zeker eer aan: wij hebben het lef om de spelregels te veranderen. Een nieuwe traditie van wijn maken is geboren! 

Stan beurskens

Wijnbouwadvies Beurskens

VERBAZINGWEKKEND GOED

Beurskens' reactie na het proeven van de Audacia Cabernet Sauvignon.
Audacia wjin glas

Wij vinden dat wijn moet passen binnen een gezonde levensstijl

De wijnen van Audacia sluiten aan bij de wijnliefhebber die extra goed voor zijn of haar lichaam wil zorgen. Audacia is gezonder dan andere wijnen omdat het géén chemische antioxidanten, middelen of toegevoegde sulfieten bevat. 


Dit betekent niet alleen dat Audacia wijnen beter zijn voor uw lichaam, maar ook voorkomen dat u last krijgt van hoofdpijn, irritaties of andere sulfiet-gerelateerde klachten. Door de gepatenteerde technieken van Audacia zijn toegevoegde conserveringsmiddelen overbodig.


       Audacia sluit daarom perfect aan op de gezondere en bewuste levensstijl.          

Audacia past binnen een gezonde levensstijl

Blaadje Icoon

Vegan friendly

Omdat onze wijnen 100% natuurlijk zijn, past dit perfect binnen een vegan levensstijl.
Icoon hartje

BETER VOOR UW GEZONDHEID

Speciaal voor diegenen die meer waarde hechten aan gezonde voeding en bewust omgaan met wat er gegeten of gedronken wordt.
Ster icoon

Enige in zijn soort

Het maakproces van Audacia wijnen is gepatenteerd. Dit betekent dat wij de enige zijn die wijn op deze baanbrekende manier mogen maken!
Premium red fles

"krachtig, sterk, chic en iets wilds"

De letterlijke betekenis van het woord ‘Audacia’ is durf, lef of moed. De kracht van Zuid-Afrika is de natuur. Alleen daar komen extracten van inheemse rooibos (met een hoge mate van antioxidanten) en honeybush struiken voor. Deze zijn 100% natuurlijk. Met alleen natuurlijke extracten is het niet meer nodig om chemische sulfieten (zwavel) toe te voegen aan de vinificatie van de wijnen van Audacia. Dit betekent dat de wijnen van Audacia worden behoed van mogelijke oxidatie en microbacteriën. De conservering van wijn vindt op deze wijze volledig natuurlijk plaats. Dit gaat niet ten koste van de originele smaak en frisheid van de wijn.


Audacia belooft iedereen die bewust en gezond wil genieten van wijn, een volwaardig alternatief: 100% natuurlijk en van topkwaliteit. 

WAT KENNERS OVER ONS ZEGGEN

"Een krachtpatser"

Peter Klosse

Professor Gastronomie
"een typisch Kaapse Cabernet Sauvignon, varietal character van ingetogen cassisfruit, ceder en fynbos kruidigheid"
Cees van Casteren
Master of Wine
"Krachtig, sterk, chic en iets wilds"
Hessel de Ree
Culinair redacteur BNdeStem
Gerald v.
De beste Cabernet Sauvignon die ik ooit heb gehad.
Andy B.
Ik heb enorm van deze wijn genoten.
Sergi S.
De smaak van Stellenbosch... Fantastisch!
Johan R.
Heer-lijk!
Irina H.
De beste wijn op aarde 🤩
Sabine H.
Uitstekend wijntje!

Bent u benieuwd geworden?