Geef deze kerst rode wijn cadeau!
28 november 2022 
in Nieuws

Geef deze kerst rode wijn cadeau!

Als u een cadeau aan iemand geeft wilt u dat dit speciaal is. De wijnen in deze box hebben alles wat u zoekt in een cadeau voor de feestdagen.

Het zijn de lekkerste rode wijnen uit Stellenbosch in Zuid-Afrika. Het gebied in Stellenbosch waar wijnen worden gemaakt staat ook wel bekend als de “golden triangle”. Het is een geweldig gebied met de oudste wijnroute van Zuid-Afrika en de beste rode wijnen van heel Zuid-Afrika. 

In deze luxe duo box zitten de Cabernet Sauvignon en Premium Red Blend.

Premium Red Audacia Wijnen

Cabernet Sauvignon

De Cabernet Sauvignon met haar herkenbare smaak gaat al honderden jaren mee. Cabernet Sauvignon is namelijk een van ’s werelds bekendste varianten van rode wijn. De voornaamste wijn producerende landen verbouwen de Cabernet Sauvignon druiven. 

De Cabernet Sauvignon is van origine afkomstig uit Frankrijk. Het ontstond in de 17e eeuw toen Cabernet Franc per ongeluk gemengd werd met Sauvignon Blanc. De bekendheid van de Cabernet Sauvignon groeide in de 18e eeuw.

Audacia’s Cabernet Sauvignon is een zogeheten natuurwijn. Dat betekent dat er geen chemische middelen in het gehele vinificatie proces gebruikt zijn. De wijn is met de hand geplukt en heeft een natuurlijk fermentatieproces. 

De Cabernet Sauvignon van Audacia is een intens paars, roodkleurige wijn met aroma’s van zwarte bes, zoethout en eik. Op de tong is het zwarte bes met elegante tannines en een gebalanceerde structuur. 

Premium Red Blend

Een Red Blend wijn is een wijn die gemaakt is met verschillende soorten druiven. Het is een veel voorkomende wijnsoort die over heel de wereld wordt gemaakt. In sommige delen van de wereld is red blend zelfs meer voorkomend dan een monovarietale wijn.

De Premium Red Blend van Audacia is violet rood van kleurige wijn. De wijn groet de neus vriendelijk met een smaak van intense donkere bessen en een vleugje zoethout. De wijn heeft een medium body met een zachte samenhang en een elegante tannine structuur. Zwart fruit is dominant op de tong met een vleugje droge specerijen in de afdronk. 

Deze wijnen proeven met de familie tijdens kerst

Wilt u dat deze kerst iets bijzonders? Deze natuurlijke wijnen van Audacia zijn het cadeau voor een onvergetelijke kerst!

Klik hier om een wijnliefhebber blij te maken

Proefpakket Audacia

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Benieuwd naar meer?

Klik hieronder op 'MEER INFORMATIE' om onze andere blogposts te zien. Klik op 'ONTDEK' om te gaan naar de pagina van onze 100% natuurlijke wijnen!